Timo kivinen lapset

Historiallinen hetki lähenee – kenraali Timo Kivinen – YLE

Historiallinen hetki lähenee – kenraali Timo Kivinen: “Ehkä 10 vuoden kuluttua näemme ensimmäiset naiskenraalit”

Kenraali. Virka-asema. Puolustusvoimain komentaja. Syntymäaika ja -paikka. 8.12.1959, Lappeenranta. Perhesuhteet. Puoliso Maarit Kivinen Neljä lasta …

Puolustusvoimain komentaja sanoo, että elämme maailmassa, jossa sodan ja rauhan välissä ei ole selvää rajaa ja jossa kukaan ei pärjää yksin.

Kenraali Timo Kivinen – Puolustusvoimat

Aiemmin Kivinen on toiminut muun muassa Pääesikunnan päällikkönä 2017–2019, puolustusvoimien strategiapäällikkönä 2015–2017 sekä Karjalan prikaatin komentajana …

Timo Kivinen – Wikipedia

Timo Kivinen – Wikipedia

16.6.2022 — Puolustusvoimain komentaja Timo Kivisellä on takanaan poikkeuksellinen kevät – vaimolta naseva kommentti miehensä työtahdista. Kenraali Timo …

Puolustusvoimain komentaja Timo Kivinen kommentoi …

Puolustusvoimain komentaja Timo Kivinen kommentoi kutsuntojen laajentamista naisiin – Kotimaa – Ilta-Sanomat

6.12.2019 — Kenraali Timo Kivinen istahtaa pöydän ääreen Lappeenrannan maasotakoululla, lähes kivenheiton päässä lapsuudenkodistaan. Lue lisää aiheesta.

Kenraali Timo Kivinen vastasi ajankohtaisiin kysymyksiin Suomen turvallisuustilanteesta sekä kutsuntojen laajentamisesta naisiin.

Puolustusvoimain komentaja Timo Kivinen leikki lapsena …

Puolustusvoimain komentaja Timo Kivinen leikki lapsena maasotakoulun ympäristössä ja näki päivittäin sotilaita – Nyt kenraali johtaa Puolustusvoimia:”Kasvuympäristö Lappeenrannassa vaikutti uravalintaan” | Paikalliset | Etelä-Saimaa

4.11.2022 — Puolustusvoimain komentaja Timo Kivinen mainitsee Naton korkeimman … Kenraali Timo Kivinen, 62 vuotta. … Lapset ovat jo maailmalla.

Suomen rajojen läheisyydessä on nyt vähemmän venäläisjoukkoja kuin kylmän sodan aikaan.

Komentaja Timo Kivinen Aamulehden haastattelussa: Mitä on …

Komentaja Timo Kivinen Aamulehden haastattelussa: Mitä on valikoiva asevelvollisuus? – Kotimaa – Aamulehti

1.8.2019 — Puolustusvoimain komentaja Timo Kivinen muistelee videolla omia varusmiesaikojaan. Tekijän kuva. Sakari Nuuttila. sakari.nuuttila@iltalehti.fi.

Natossa Suomen on kyettävä asettamaan joukkoja tehtäviin myös maamme rajojen ulkopuolelle. Puolustusvoimain komentaja Timo Kivinen mainitsee Naton korkeimman valmiuden joukot.

Kenraali Timo Kivinen kaatoi varusmiehenä suolaa ladulle …

Iltalehti

8.5.2020 — Perustuvatko kaikki sotasuunnitelmat Timo Kivisen mielipiteisiin? Puolustusvoimien komentajan asema on perin outo: hänen puheensa menevät …

Eläkeläiskommentti: “Timo Kivinen – mies jota kukaan ei …

Eläkeläiskommentti: “Timo Kivinen – mies jota kukaan ei haluaisi nähdä: miksi hän johtaa sotimista vaikka kukaan ei ole häntä äänestänyt?” – Tolkun Henkilö

23.9.2021 — Timo Kivinen on oikeutettu merkkien käyttämiseen: hän on Yhdysvalloissa käynyt arvostetut Army Airborne ja Army Rangers -kurssit jo vuonna 1983.

“Kuka on päättänyt että nämä kenraalit tulevat olohuoneisiimme kun soditaan, eikä kukaan kysy meiltä ex-päätoimittajilta mitään.”

Amerikan-merkki rinnassa – näin rohkeasti suomalainen …

Amerikan-merkki rinnassa – näin rohkeasti suomalainen kenraali liputtaa vain yhteen ilmansuuntaan – Tolkun Henkilö

Kun suomalainen kenraali tapaa amerikkalaiskollegan, molemmilla on yllään samoja kurssiprenikoita. Mitä tällä viestitään venäläisille?

Keywords: timo kivinen lapset