Perhe lautapeli

Perhepelit | Karkkainen.com verkkokauppa

Speak Out lapset vastaan aikuiset on ratkiriemukas koko perheen peli, jossa pääset nauramaan itsesi kipeäksi huippuhauskan puhumishaasteen parissa.

Perhepelit luovat unohtumattomia pelihetkiä läheisten ja ystävien kanssa

Viihdyttävät perhepelit kokoavat perheen yhteen niin lomapäivinä kotona kuin sadepäivinä mökillä. Koko perheen pelit antavat mahdollisuuden yhteisiin pelihetkiin niin lapsille, aikuisille kuin isovanhemmillekin. Perhepelit sopivat monenikäisille lapsille, mutta yleensä pelattavaksi vanhempien kanssa.

Kärkkäisen verkkokaupan laajasta valikoimasta löytyy niin parhaat lasten lautapelit kuin perinteiset lautapelit aikuisille. Lautapelit luovat yhteishenkeä ja ikimuistoisia kokemuksia, jotka säilyvät läpi elämän.

Vanhat lautapelit pitävät yhä pintansa
Afrikan tähti on jo isovanhemmille ja aikuisille tuttu lautapeli, jonka salaisuuksia opetetaan nyt myös lapsille ja lastenlapsille. Kari Mannerlan laatima vuonna 1951 julkaistu Afrikan tähti on säilyttänyt suosikkiasemansa lautapelien keskuudessa. Lautapelissä pyritään löytämään Afrikan tähti -timantti siirtämällä pelinappulaa Afrikan karttaa pitkin ja kääntämällä sille varatuissa kohdissa reitillä pyöreitä pahviympyröitä.

Trivial Pursuit on taas kanadalaisen Scott Abbotin vuonna 1979 kehittämä tietokilpailu-lautapeli. Tämän perhepelin perusajatuksena on edetä nopan heittojen mukaan kunkin pelaajan osalta niin pitkään, kuin pelaaja osaa vastata värillisiä peliruutuja vastaaviin tietokilpailukysymyksiin. Tietovisa on saatavilla myös Trivial Pursuit -perheversiona, jossa on koko perheelle sopivia aihealueita ja kysymyksiä. Trivial Pursuit -perheversio sisältää 1200 erityisesti lapsille suunnattua kysymystä ja saman verran aikuisille suunnattuja kysymyksiä.

Suosituimmat lautapelit tarjoavat haastetta pelaajilleen
Kärkkäisen verkkokaupasta löydät myös uudet suosituimmat lautapelit, joiden parissa viihtyy niin lapset, aikuiset kuin ystävätkin. Speak Out lapset vastaan aikuiset on ratkiriemukas koko perheen peli, jossa pääset nauramaan itsesi kipeäksi huippuhauskan puhumishaasteen parissa. Pelaaja laittaa suukappaleen suuhun, lukee hullunkurisen lauseen pelikortista ja yrittää saada joukkueensa arvaamaan sen. Pelaajien on yritettävä sanoa ymmärrettäviä lauseita, vaikka suukappale tekee sen melkein mahdottomaksi. Peli sisältää kuusi suukappaletta lapsille ja neljä suukappaletta aikuisille, sekä 200 kaksipuolista korttia, tiimalasin ja ohjeet.

Blokus on nykyaikainen ja suosittu abstrakti strategiapeli koko perheelle. Pelaajat asettelevat valitsemansa värisiä eri muotoisia neliöistä koostuvia laattoja pelilaudalle. Pelaajan omien laattojen on koskettava kulmistaan vähintään yhtä samanväristä laattaa. Pelin edetessä syntyy kilpailua vähenevästä tilasta pelilaudalla. Pelin voittaa pelaaja, jolla on vähiten neliötä käteen jääneissä laatoissa.

Blokus Trigon -lautapeli asettaa pelaajille lisähaastetta astetta enemmän kuin perusversiossa. Kuusikulmainen pelilauta ja kolmioista muodostuvat pelinappulat haastavat aivot toimimaan taas aivan eri tavalla. Blokus on suositeltu yli 5-vuotiaille ja Blokus Trigon yli 7-vuotiaille pelaajille.

Kärkkäisen verkkokaupasta löydät mainiot perhepelit luomaan unohtumattomia hetkiä läheisten ja ystävien kanssa. Verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät suosituimmat lautapelit lapsille, perinteiset lautapelit aikuisille ja aina edulliset lautapeli-tarjoukset koko perheen yhteisiin pelihetkiin. Kärkkäisen verkkokauppa palvelee sinua ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Avainsana: Perheille sopivat > Lautapeliopas

Huippusuosittu Ticket to Ride on yksinkertainen koko perheen junapeli, jossa kerätään kortteja ja rakennellaan niiden avulla junareittejä Yhdysvaltojen kartalle …

Nämä pelit sopivat perheen kesken pelattavaksi. Ne ovat haastavampia kuin lastenpelit, eli ne eivät sovi aivan pienimmille…

Lautapelit.fi perhepelit

Lautapelit.fi perhepelit / lautapelit koko perheelle | Lautapelit.fi

Parhaat ja palkitut lautapelit koko perheelle. Perhepelit ja pelit kaikenikäisille. Tietopelit, älypelit, korttipelit, klassikot Lautapelit.fi …

Parhaat ja palkitut lautapelit koko perheelle. Perhepelit ja pelit kaikenikäisille. Tietopelit, älypelit, korttipelit, klassikot Lautapelit.fi verkkokaupasta!

Lautapelit.fi: Lautapelit harrastajille, perheille ja lapsille

Lautapelit harrastajille, perheille ja lapsille | Lautapelit.fi

Lautapelit.fi perhepelit · Kaikki tuotteet …

Iltalehden suuri lautapelitesti – 10 hyvää lautapeliä jouluksi

Iltalehti

10.12.2020 — Perhe- ja seurapelit. Tässä kategoriassa on listattu lautapelejä, jotka vaativat hieman paneutumista, mutta jotka tarjoavat viihdettä …

20 pelivinkkiä pukinkonttiin! Toimitus testasi lautapelit, lukijat …

20 x parhaat lautapelit: Toimitus testasi & lukijat kertovat suosikkinsa | Kodin Kuvalehti

7.12.2017 — Todellinen koko perheen viihdyttäjä. Testaajan kommentti: ”Revanssin paikka! Ihan hyvin ehditään pelata vielä kolmas!” (Maria, 43). Carcassonne …

Kun käärit joululahjapakettiin seurapelin, välipäivätkin sujuvat yhdessä leppoisasti. Alla 20 lämmintä suositusta pukinkonttiin! KK:N TOIMITUS TESTASI: 1. Dr. Eureka Mikä? Dr. Eureka -nopeuspelissä siirretään koeputkissa olevia erivärisiä kuulia haastekortin osoittamaan järjestykseen. Homman teke…

Perhepelit – Pelit ja oppiminen – Lelut – Verkkokauppa.com

Perhepelit – Pelit ja oppiminen – Lelut – Verkkokauppa.com

comista! Haasta koko perhe mukaan eeppiseen kisailuun maineesta ja kunniasta sekä loputtomasta kerskumisoikeudesta. Löydät valikoimastamme koko perheen pelit …

Verkkokauppa.com – todennäköisesti aina halvempi!

Seurapelit | Koko perheen peli|iltoihin – Jollyroom

Seurapelit | Koko perheen peli|iltoihin | Jollyroom

Onko teillä koko perheen peliilta tiedossa tai haluatteko löytää uutta koko perheen yhteistä tekemistä? Jollyroomilta löydätte hauskat seurapelit koko …

Seurapelit ovat hauska tapa viettää ihanaa aikaa perheen kesken. Niiden avulla lapsi oppii asioita maailmasta sekä sosiaalisen kanssakäymisen saloja.

Lauta- ja perhepelit – Pelit – Leikkien

Lautapelit ja perhepelit | Leikkien.fi verkkokauppa

Meiltä löytyy myös Vuoden peli, Vuoden lastenpeli ja Vuoden perhepeli! … Lautapelien pelaaminen on erinomaista perheen yhteistä tekemistä.

Suosituimmat lautapelit, perhepelit, lastenpelit ja oppimispelit kätevästi verkosta! Meiltä löytyy myös Vuoden peli, Vuoden lastenpeli ja Vuoden perhepeli!

Keywords: perhe lautapeli