Keijo korhonen lapset

Keijo Korhonen – Wikipedia

Korhonen edusti ulkopolitiikan realistista koulukuntaa, joka korostaa käytännön politiikan merkitystä pienille maille. Kriitikot ovat nimittäneet näkemystä myös …

Anita Korhonen: “Tyttäreni huumeidenkäyttö ei vähentänyt …

Anita Korhonen: “Tyttäreni huumeidenkäyttö ei vähentänyt rakkauttamme” | Kodin Kuvalehti

22.10.2015 — Anita Korhonen, 70, asuu miehensä Keijo Korhosen kanssa kesät Kainuun Melalahden kylässä … Toivoin viittä lasta, mutta Tiina on ainoani.

Huumeet venyttivät Anita Korhosen äidinrakkautta 22 vuotta. Nyt Tiina Korhonen on kuivilla ja naiset kurovat kiinni menetettyjä vuosia. Anita Korhonen, 70, asuu miehensä Keijo Korhosen kanssa kesät Kainuun Melalahden kylässä ja talvet Arizonassa. Hän on kirjoittanut tyttärensä huumevuosista kirjo…

Huumeet veivät Anita Korhosen tyttären kadulle – Viihde

25.8.2004 — Anita Korhosessa, ex-ulkoministeri ja professori Keijo Korhosen … Anita Korhonen ei ole kuullut mitään Tiinasta, neljän lapsen äidistä.

Mitä olen oppinut: Keijo Korhonen – Apu

17.7.2014 — Mitä olen oppinut: Keijo Korhonen. Professori ja diplomaatti Keijo Korhonen, 80: “Isän kanssa opin lapsena tekemään metsätöitä.”.

Korhonen, Keijo (1934 – 2022) – Kansallisbiografia

Etusivu

Keijo Korhonen syntyi 1934 Paltamon Melalahden kylässä Kainuussa. Melalahti oli Korhosen nuoruuden aikaan poliittisesti tyypillinen pohjoissuomalainen kylä: …

Keijjo Korhonen. – – Suomi24 Keskustelut

Keijjo Korhonen. – – Suomi24 Keskustelut

“Korhosen puoliso on Anita Uggeldahl ja heillä on kolme aikuista lasta.” Tiettävästi heillä ei ole yhteisiä lapsia, vaan nuo on Korhosen 1. avioliitosta.

Ei kelvannut aikoinaan. Siinä ratkaisu pulmaan ja äänisaalis on taattu.

Arat ja häpeälliset aiheet toivat vuoden puhujan tittelin – YLE

Arat ja häpeälliset aiheet toivat vuoden puhujan tittelin | Yle Uutiset

22.6.2015 — Vuoden 2015 kainuulaiseksi puhujaksi on valittu Anita Korhonen, … Anita ja Keijo Korhonen … Äiti pukee lasta sohvalla.

Vuoden 2015 kainuulaiseksi puhujaksi on valittu Anita Korhonen, joka on kirjoittanut perheiden huumeongelmista kolme kirjaa.

Entinen ulkoministeri Keijo Korhonen on kuollut – Iltalehti

Iltalehti

7.6.2022 — Keijo Korhonen oli poliittisen historian tutkija, virkamies, poliitikko, … Blake Lively sai sunnuntaina neljännen lapsensa – Someseuraajat …

Yhtä en vaihda: Anitan arvonuttu pitää pintansa

26.12.2020 — Tämä huppari oli rakkautta ensi kosketuksella.” Toimittaja Anita Korhosella on koti Paltamon Melalahdessa professori Keijo Korhosen kanssa.

Keywords: keijo korhonen lapset