Jukka orma lapset

HS: Rakkaus Anja Snellmaniin päätti Sielun Veljien Jukka …

26.3.2016 — Jukka Orma tunnetaan monista kokoonpanoista, kuten Sielun Veljet, Hurriganes ja Hassisen kone. Orma julkaisee huhtikuussa albumin Orman …

Jukka Orma – Wikipedia

Orman ex-vaimo Fransman on puolestaan enemmänkin tilittänyt sitä kuinka hän jäi yksin hoitamaan vammaista lasta Orman lähdettyä toisen naisen matkaan.

Huumeet jättänyt Jukka Orma: “Olen vaimolleni elämäni …

He ovatkin mielestäni hyvä pari, mutta vähän sekava suhdesoppa löytyy taustalta. Eli Ormalla on neljä lasta – kaksi avioliitosta Sanna Fransmannin (jonka ex …

Sielun Veljet -kitaristin 30 vuoden huumeidenkäyttö loppui …

HS: Sielun Veljet -kitaristin 30 vuoden huumeidenkäyttö loppui Anja Snellmanin vaatimuksesta – MTVuutiset.fi

26.3.2016 — Jukka Orma sanoo, ettei ole yksinkertaista tulla toimeen oman historiansa kanssa. … ”Lääkärin lapset eivät käy lääkärissä”, hän sanoo.

Kitaristi Jukka Orma kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa, kuinka hän pääsi irti huumekierteestä.

Keskustelu – Anja Snellman ja Jukka Orma | Aihe vapaa – Vauva

Keskustelu – Anja Snellman ja Jukka Orma | Aihe vapaa | Vauva

Jukka Tuomas Orma on helsinkiläinen kitaristi ja muusikko, joka aloitti uransa … Orman ja silmälääkäri Heta Liisa Talvitien perheen kolmantena lapsena.

Keskustelu – Anja Snellman ja Jukka Orma | Aihe vapaa – Vauva

HS: Kitaristi Jukka Orman 30 vuoden huumeidenkäyttö …

IS: Jukka Orma valitsi Anja Snellmanin huumeiden sijaan

Huumeet olivat kitaristi Jukka Ormalle peruselintarvikkeita

Huumeet olivat kitaristi Jukka Ormalle peruselintarvikkeita – päätös lopettamisesta syntyi liikenneympyrässä – Sunnuntai | HS.fi

Sielun Veljien kitaristi kertoo, että alkoholista ja huumeista seurasi eristäytymistä ja häpeää, mutta viimein tulivat rakkaus, raittius ja levy.

Jukka Orma – Wikiwand

Jukka Tuomas Orma on helsinkiläinen kitaristi ja muusikko, joka aloitti uransa 1970-luvun loppupuolella. Orman yhtyeisiin ovat kuuluneet muun muassa Madame George, Hassisen kone, Sielun Veljet, Hurriganes 2004–2006, Edward Vesala Sound & Fury, Raoul Björkenheim Apocalypso, Revolution Soul Band, Pedro’s Heavy Gentlemen, Roni Martin & Jukka Orma Tanssiinkutsu sekä muun muassa Markku Karjalaisen, Rauli Badding Somerjoen, Riki Sorsan, Remu Aaltosen, Jim Pembroken, M.A. Nummisen, Otto Donnerin ja Iiro Rantalan kokoonpanot. Hän on julkaissut neljä sooloalbumia.

Keywords: jukka orma lapset