Isä äiti ja lapset

Isä, äiti ja lapset – Yle Areena

Isä, äiti ja lapset | Yle Areena

Isä, äiti ja lapset. ei katsottavissa olevia jaksoja. Sarjassa tutustutaan perheeseen, joka elää vanhanaikaista maalaiselämää keskellä nykypäivän Tanskaa.

Sarjassa tutustutaan perheeseen, joka elää vanhanaikaista maalaiselämää keskellä nykypäivän Tanskaa. Perheen kuusi-, neljä-, kaksi- ja puolivuotiaat lapset eivät koskaan ole nähneet televisiota tai syöneet makeisia.

K1, J8: Isä, äiti ja lapset | Ihmeiden äärellä – Yle Areena

K1, J8: Isä, äiti ja lapset | Ihmeiden äärellä | Yle Areena

29.9.2022 — K1, J8: Isä, äiti ja lapset. Katso EU:n alueella. 41 min sairaaladraamalämminhenkinen Voi aiheuttaa ahdistusta Sallittu yli 7-vuotiaille.

Synnytysosastolle ilmestyy raskautensa loppupuolella oleva tyttö, jolla ei ole minkäänlaisia papereita. Ylilääkäri Michael jättää osaston. Nyt Ella tarvitsee kaiken mahdollisen avun.

Isä, äiti ja lapset – Netti-TV

2/4. Fynin eteläosassa asuva perhe elää stressitöntä elämää, jossa kaikki o.. Katseluaika päättynyt. Isä, äiti ja lapset: 05.12.2017 13.50. Yle TV2 …

Tämä lehtinen kertoo lapselle vanhempien erosta ja siitä …

Tämä lehtinen kertoo lapselle vanhempien erosta ja siitä, miten lapset sen ymmärtävät ja mitä silloin tapahtuu. … Miksi äiti ja isä eroavat?

Lapset, jotka kasvavat ilman isää tai äitiä – Askel Terveyteen

Yhä useampi lapsi kasvaa ilman isää tai äitiä elämässään. Lasten kasvattaminen yksin tuottaa paljon haasteita ja vaikeuksia, jotka on huomioitava.

Poikien äidit – Äiti kysyy: Ollaan lasten isän kanssa erottu n …

Facebook

Olen myös nähnyt hänet jo aikaisemmin. Lapset olivat tykänneet hänestä. Nyt en mahda ajatuksille mitään, olen kateellinen lapsista. Pelkään että jään …

Äiti kysyy: Ollaan lasten isän kanssa erottu n. vuosi sitten. Me olemme hyvissä väleissä. Lapset tutustuivat isänsä uuteen kumppaniin tänään. Olen myös…

erimielisyydet johtivat eroon – Perhe – Ilta-Sanomat

Isä piti äidin tapaa kasvattaa lapsia vääränä: erimielisyydet johtivat eroon – Perhe – Ilta-Sanomat

23.2.2022 — Äiti myötäilee lasten tahtoa varmaan hautaan asti. Vaimo kuori perunatkin pojalle. Myös tässä perheessä isä olisi kaivannut lapsilleen …

Ilta-Sanomien lukijat avautuvat perhe-elämän vaikeuksista, joita he ovat kohdanneet.

Keywords: isä äiti ja lapset