Ippe kätkä lapset

Ippe Kätkä – Wikipedia

Ippe Kätkä on toiminut myös sessiomuusikkona ja vaikuttanut muun muassa Kirkan, Juice Leskisen, Ismo Alangon, Anneli Saariston, Albert Järvisen, Pave Maijasen …

Pitkän uran tehnyt rumpalimestari Ippe Kätkä jatkaa musiikin …

Virpi Kätkä ; Syntynyt, 19. joulukuuta 1969 (ikä 53) Ylitornio ; Kansalaisuus, Suomi ; Puoliso, Tauski Peltonen (2003–2009, 2010–2011) ; Lapset, Jane ja James.

Virpi Kätkän lapsuudenkoti – Meillä kotona

Pitkän uran tehnyt rumpalimestari Ippe Kätkä jatkaa musiikin tekemistä, vaikka kädet eivät kestä enää rummunsoittoa – Kulttuuri | HS.fi

19.3.2018 — Ippe Kätkä yrittää keskittyä nyt elämään, johon ei ollut aikaa kiireisenä muusikkona. Rumpusettinsä hän myi pois muutama kuukausi sitten.

Ippe Kätkä yrittää keskittyä nyt elämään, johon ei ollut aikaa kiireisenä muusikkona. Rumpusettinsä hän myi pois muutama kuukausi sitten.

CatCatin ura alkoi rohkeista tyttökuvista -”Ei kaduta” – Iltalehti

Virpi Kätkän lapsuudenkoti | Meillä kotona

6.3.2017 — Virpi Kätkä vietti lapsuutensa Ylitorniossa Kapustan kylässä, jossa tutuiksi tulivat heinätyöt ja Lapin villi luonto.

Virpi Kätkä vietti lapsuutensa Ylitorniossa Kapustan kylässä, jossa tutuiksi tulivat heinätyöt ja Lapin villi luonto. Katso, miltä näytti CatCat duon laulajatähden lapsuudenkoti!

Keskustelu – Hurriganes (83/197) – Muusikoiden.net

15.3.2012 — Hauskaa meillä kyllä on, olemme luonnonlapsia, Virpi (oikealla) sanoo. … nykyisen Janne-puolisonsa kanssa, joka myös otti Kätkä-nimen.

Ippe Kätkä – Wikiwand

Muusikoiden.net – Keskustelu – Hurriganes (83/199)

21.3.2012 — Sehän on jäänyt vähän historian varjoon ja suuri yleisö tuntee Ippe Kätkän tyttäret paremmin kun niiden isukin…Yhtyeen nimi CatCat on …

Muusikoiden.netin keskustelupalsta. Internetin suosituimpia musiikkiin liittyviä keskustelupalstoja.

Kätkän lauluduon takaa löytyy yllättäen juuret Lehtimäeltä …

Ismo Paavo Matias ”Ippe” Kätkä [1][2] on suomalainen rumpali, miksaaja ja äänilevytuottaja. Hän on vaikuttanut muun muassa yhtyeissä Anssi Tikanmäki …

Ippe Kätkä – uusimmat sisällöt – yle.fi

13.6.2022 — CatCat-lauluduon jäsenten eli Virpi ja Katja Kätkän isoisä on nimittäin … rumpaleihin lukeutuva Ippe Kätkä on heidän Esko-isänsä serkku.

Krakatau: Jai-Ping. Kitaristi Raoul Björnheimin johtamat suomijazzin villit miehet tarjosivat yleisölle rockmaisen raakoja soundeja ja kovaa volyymiä.

Keywords: ippe kätkä lapset