Harri säteri lapset

Olympiavoittaja Harri Säteri sai kunnialaatan ja nimikkopolun …

Olympiavoittaja Harri Säteri sai kunnialaatan ja nimikkopolun Akaaseen – Akaan kaupunki

27.6.2022 — Kultaleijona Harri Säteri nauttii perheensä kanssa kesän pienistä iloista – ”Hienoa kihauttaa kiuasta ja pulahtaa järveen”.

Olympiakultamitalisti Harri Säterin kunnialaatta paljastettiin Toijalan keskusurheilukentällä tänään tiistaina 21. kesäkuuta. Akaan Toijalasta lähtöisin oleva…

Kultaleijona Harri Säteri nauttii kesän pienistä iloista – Jääkiekko

Kultaleijona Harri Säteri nauttii kesän pienistä iloista – Jääkiekko – Ilta-Sanomat

Harri Tapio Säteri (s. 29. joulukuuta 1989 Toijala) on suomalainen jääkiekkomaalivahti ja olympiavoittaja. Hän aloitti pääsarjauransa SM-liigassa Tapparassa …

Harri Säterin, 32, satumainen vuosi esikoistyttären syntymästä kahteen kultamitaliin olympia- ja MM-kotikisoissa ei unohdu koskaan.

Harri Säteri – Wikipedia

20.2.2022 — Ismo Säteri on kannustanut ja seurannut poikansa Harri Säterin urheilu-uraa lapsuudesta asti. Hän kyydinnyt harjoituksiin ja ollut …

Ismo-isä kertoo: tällainen on Leijonien tähtivahti Harri Säteri

Iltalehti

Teiskolaistunut Harri Säteri: ”Perhe pysyy jatkossa aina mukana”. Jääkiekkomaalivahti Harri Säterin kausi on sisältänyt hienoa menestystä jääkiekkomaajoukkueen …

Teiskolaistunut Harri Säteri: ”Perhe pysyy jatkossa aina mukana”

Teiskolaistunut Harri Säteri: ”Perhe pysyy jatkossa aina mukana” – Ruovesi

21.6.2022 — Olympiavoittaja Harri Säteri sai nimikkotien lapsuusmaisemiinsa: “Jotain on tehnyt oikein sillä uralla, minkä on valinnut”.

Jää­kiek­ko­maa­li­vah­ti Har­ri Sä­te­rin kau­si on si­säl­tä­nyt hie­noa me­nes­tys­tä jää­kiek­ko­maa­jouk­ku­een maa­li­vah­ti­na, mut­ta myös äk­ki­kään­tei­tä ja ri­pei­tä pää­tök­siä.

Olympiavoittaja Harri Säteri sai nimikkotien lapsuusmaisemiinsa

Olympiavoittaja Harri Säteri sai nimikkotien lapsuusmaisemiinsa: “Jotain on tehnyt oikein sillä uralla, minkä on valinnut”

8.11.2015 — Harri Säteri oli takalinjojen vakuuttava lukko Tshekki-voitossa. Leijonavahti huokui itseluottamusta voitetun ottelun jälkeen.

Suomelle olympiakultaa Pekingissä torjuneen, Toijalasta kotoisin olevan maalivahti Harri Säterin kunniaksi nimetty kevyenliikenteenväylä otettiin käyttöön tiistaina keskusurheilukentän kupeessa.

Tulikuuma Säteri jatkaisi mielellään: “Isänpäivä ja Ruotsi …

Tulikuuma Säteri jatkaisi mielellään: “Isänpäivä ja Ruotsi vastassa, mikäs sen parempaa” | Yle Urheilu

23.5.2022 — Leijonat palasi maanantaina yhteen pienen tauon jälkeen, kun se marssi lähes koko voimin Tampereen Nokia Arenan alakerran harjoitushallin …

Harri Säteri oli takalinjojen vakuuttava lukko Tshekki-voitossa. Leijonavahti huokui itseluottamusta voitetun ottelun jälkeen.

Harri Säteri jäi mystisesti sivuun Leijonien vahvuudesta

Harri Säterin nimi katosi Leijonat-kokoonpanosta – kertoo nyt poissaolon taustoista – MTVuutiset.fi

11.3.2022 — Jokereiden Marko Anttila teki Sibirin maalivahdin Harri Säterin taakse KHL:n ottelussa 25. syyskuuta 2020. Kuva: Vesa Moilanen …

Leijonat palasi maanantaina yhteen pienen tauon jälkeen, kun se marssi lähes koko voimin Tampereen Nokia Arenan alakerran harjoitushallin jäälle. Mukana oli myös Harri Säteri, joka oli ollut tovin ajan sivussa Suomen joukkueen vahvuudesta. Säteri vakuuttelee, että hän on täydessä iskussa.

Harri Säteri: ”Vaikenemisen kulttuuri on vahva Venäjällä”

Harri Säteri: ”Vaikenemisen kulttuuri on vahva Venäjällä” – Urheilu – Aamulehti

Seurajohto ymmärsi suomalaisten ratkaisun. Tilanne ei ollut kaikissa KHL-joukkueissa yhtä hyvä.

Keywords: harri säteri lapset, harri säteri perhe, harri säteri lapsi, harri säteri perhe puoliso