Clas Ohlson – Myymälät ja Aukioloajat Joensuussa ja Mikkelissä

Clas Ohlson on tunnettu kodin, vapaa-ajan ja teknisten tuotteiden myymäläketju. Yritys on perustettu jo vuonna 1918 Ruotsissa, ja siitä lähtien se on laajentunut useisiin maihin, mukaan lukien Suomi.

Joensuun Myymälä

Clas Ohlsonin myymälä Joensuussa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kodin tarpeisiin. Myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa ja sieltä löydät kaiken tarvitsemasi kodin remontista elektroniikkaan ja puutarhanhoitoon.

Myymälässä on ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, joka auttaa mielellään löytämään oikeat tuotteet ja vastaamaan kysymyksiisi. Clas Ohlsonin tavoite on tarjota laadukkaita tuotteita kohtuulliseen hintaan, joten voit tehdä hankintoja huoletta.

Aukioloajat Joensuussa

Clas Ohlsonin Joensuun myymälä on avoinna seuraavasti:

  • Maanantai – perjantai: 10:00 – 20:00
  • Lauantai: 10:00 – 18:00
  • Sunnuntai: Suljettu

Mikkelin Myymälä

Clas Ohlsonin myymälä Mikkelissä tarjoaa saman laadukkaan tuotevalikoiman. Myymälä sijaitsee kuten Joensuun myymäläkin kaupungin keskustassa, joten se on helposti saavutettavissa.

Mikkelin myymälässä voit tutustua kodin uusimpiin trendeihin ja löytää tarvitsemasi työkalut ja tarvikkeet. Lisäksi saat asiantuntevaa apua tuotteiden valinnassa ja vinkkejä niiden käyttöön.

Aukioloajat Mikkelissä

Clas Ohlsonin Mikkelin myymälä on avoinna seuraavasti:

  • Maanantai – perjantai: 09:00 – 20:00
  • Lauantai: 10:00 – 18:00
  • Sunnuntai: Suljettu

Clas Ohlsonin myymälät Joensuussa ja Mikkelissä tarjoavat laajan valikoiman tuotteita ja palveluita. Tule tutustumaan ja löytämään tarpeisiisi sopivat ratkaisut!

Ofte stillede spørgsmål

Missä sijaitsee Clas Ohlsonin myymälä Joensuussa?

Clas Ohlsonin myymälä Joensuussa sijaitsee osoitteessa X. Joensuu Clas Ohlsonin myymälässä on laaja valikoima tuotteita kodin, elektroniikan ja vapaa-ajan tarpeisiin.

Mikä on Clas Ohlsonin aukioloaika Joensuussa?

Clas Ohlsonin aukioloajat Joensuussa ovat maanantaista perjantaihin klo X – XX ja lauantaisin klo X – XX. Clas Ohlson tarjoaa joustavat aukioloajat asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Onko Joensuussa muita Clas Ohlson -myymälöitä?

Joensuussa on tällä hetkellä vain yksi Clas Ohlsonin myymälä. Clas Ohlsonin Joensuun myymälä on alueensa ainoa kattava kodin ja elektroniikan tarvikemyymälä.

Missä sijaitsee Clas Ohlsonin myymälä Mikkelissä?

Clas Ohlsonin myymälä Mikkelissä sijaitsee osoitteessa X. Mikkelin Clas Ohlsonin myymälässä voit löytää laajan valikoiman kodin ja elektroniikan tarvikkeita.

Miten Clas Ohlsonin myymälä Mikkelissä on auki?

Clas Ohlsonin myymälä Mikkelissä on avoinna maanantaista perjantaihin klo X – XX ja lauantaisin klo X – XX. Clas Ohlson tarjoaa Mikkelin myymälässään monipuoliset aukioloajat.

Onko Clas Ohlsonilla muita myymälöitä Mikkelin lisäksi?

Kyllä, Clas Ohlsonilla on useita myymälöitä ympäri Suomen, mukaan lukien Mikkelissä. Clas Ohlsonin myymälät tarjoavat laadukkaita tuotteita ja asiantuntevaa palvelua useissa kaupungeissa.

Mitä tuotteita voin löytää Clas Ohlsonin myymälöistä?

Clas Ohlsonin myymälöistä löytyy laaja valikoima tuotteita kodin, elektroniikan ja vapaa-ajan tarpeisiin. Clas Ohlson tarjoaa käytännöllisiä ja innovatiivisia ratkaisuja arjen haasteisiin.

Voinko tehdä ostoksia Clas Ohlsonin verkkokaupassa?

Kyllä, Clas Ohlsonilla on myös verkkokauppa, josta voi tehdä ostoksia helposti ja vaivattomasti. Clas Ohlsonin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman tuotteita ja hyviä tarjouksia.

Tarjoaako Clas Ohlson toimituspalvelua?

Kyllä, Clas Ohlson tarjoaa toimituspalvelun sekä myymälöihin että verkkokauppaan tehtäville ostoksille. Clas Ohlson helpottaa asiakkaiden ostokokemusta tarjoamalla kätevän toimituspalvelun.

Onko Clas Ohlsonilla takuuta tuotteilleen?

Kyllä, Clas Ohlsonilla on takuu tuotteilleen. Tarkat takuuehdot löydät heidän verkkosivuiltaan. Clas Ohlsonin takuu varmistaa, että saat laadukkaita tuotteita ja luottamuksen ostoihisi.

Artiklen Clas Ohlson – Myymälät ja Aukioloajat Joensuussa ja Mikkelissä har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 13 anmeldelser