Åke lindman lapset

Åke Lindman – Wikipedia

20.3.2009 — Omaisten lisäksi suuri joukko ystäviä oli saattelemassa rakastettua professoria, ohjaajaa Åke Lindmania viimeiselle matkalle.

Pirkko Mannola Åke Lindmanin muistin rapistumisesta

8.10.2015 — Pirkko Mannola ja Åke Lindman poseerasivat koiriensa kanssa vuonna 2008. JANNE AALTONEN … Liitto rakoili pahasti ennen lapsen syntymää.

Åke Lindman saatettiin viimeiselle matkalle – MTVuutiset.fi

3.3.2009 — Aiemmin hän oli ollut naimisissa Helena Kajan ja Anneli Saulin kanssa. Lindmanilla oli kaksi lasta. Lindman oli arvostettu myös länsinaapurissa.

Omaisten lisäksi suuri joukko ystäviä oli saattelemassa rakastettua professoria, ohjaajaa Åke Lindmania viimeiselle matkalle.

Pirkko Mannolan ja Åke Lindmanin räiskyvä liitto – Iltalehti

3.3.2009 — Åke Lindman teki pitkän elämäntyön kulttuurin ja viihteen parissa. Valkokankaalta hänet muistetaan varmasti parhaiten Tuntemattoman sotilaan …

Åke Lindman on kuollut – Kaleva

Åke Lindman on kuollut | Kaleva

4.2.2008 — Perhe: vaimo Pirkko Mannola, 67, tytär Heidi, 28. Aiemmasta liitosta poika Tom, 53. Lue myös …

Professori Åke Lindman on kuollut. Näyttelijänä ja elokuvaohjaajana tunnettu Lindman, 81, kuoli tiistain vastaisena yönä pitkällisen sairauden jälkeen.

Åke Lindman 1928 – 2009 | Yle Uutiset

3.5.2017 — Häistä kertoi sulhanen Åke Lindman. … Kun se on vielä lapsi ja tahtoo leikkiä ja tehdä välistä pahaakin.

Åke Lindman teki pitkän elämäntyön kulttuurin ja viihteen parissa. Valkokankaalta hänet muistetaan varmasti parhaiten Tuntemattoman sotilaan alikersantti Lehtona, mutta hän ehti työskennellä kymmenien muidenkin elokuvien parissa, teatterissa, televisiossa ja pelata jalkapalloa Suomen olympiajoukkueessa.

Åke Lindman – Suomenkuvalehti.fi

4.3.2009 — Professori, elokuvaohjaaja ja näyttelijä Åke Lindman menehtyi sairauden uuvuttamana viime yönä 81 vuoden … Lindmanilla on kaksi lasta.

Anneli Sauli ja Åke Lindman: Filmihäät Eevassa vuonna 1957

Anneli Sauli ja Åke Lindman: Filmihäät Eevassa vuonna 1957 | Apu

HIFK järjestää Åke Lindmanin jalkapallokoulun sekä kesäkuussa että elokuussa. Mukaan ovat tervetulleita 2012-2016 syntyneet lapset.

Helmikuun Eevan kansikuvassa vuonna 1957 hymyili nuori Anneli Sauli pitsisessä hääpuvussaan. Häistä kertoi sulhanen Åke Lindman.

Siinä meni kyllä varsinainen lohkare hautaan” | Uusi Suomi

”Siinä meni kyllä varsinainen lohkare hautaan” | Uusi Suomi

Uusi Suomi eli verkossa uusisuomi.fi on ajattelevan, uteliaan ja osallistuvan lukijan päivittäinen uutislehti. Klikkaa ja lue heti!

Åke Lindmanin jalkapallokoulu – HIFK Fotboll

HIFK järjestää Åke Lindmanin jalkapallokoulun sekä kesäkuussa että elokuussa. Mukaan ovat tervetulleita 2012-2016 syntyneet lapset.

Keywords: åke lindman lapset